Moortselecoach Tim Baele overweegt klacht in te dienen. "Er wordt zoveel gezegd over fairplay. Dit is dé kans om een statement te maken."
Volledig scherm
Moortselecoach Tim Baele overweegt klacht in te dienen. "Er wordt zoveel gezegd over fairplay. Dit is dé kans om een statement te maken." © Geert De Rycke

Tim Baele en Moortsele overwegen klacht na duel in Vinkt: “Nog nooit zulk onsportief gedrag meegemaakt”

voetbal derde provinciale BDe wedstrijd in derde provinciale B tussen Eendracht Vinkt en Eendracht Moortsele eindigde op een 2-1-zege. Vooral de nasleep van de zeer discutabele winninggoal dreigt nog een staartje te krijgen.

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Ambitieuze Julie Voet trekt met AV Roeselare naar CrossCup Relays: “Puntjes sprokkelen voor het klassement”
  Atletiek

  Ambitieuze Julie Voet trekt met AV Roeselare naar CrossCup Relays: “Puntjes sprokkelen voor het klassement”

  Zondag is het eindelijk zover. In Berlare wordt dan het veldloopseizoen op gang geschoten met de CrossCup Relays. Dat is traditiegetrouw een heel aangenaam schouwspel en het wordt ook een eerste waardemeter om te zien hoe het met de vorm van de nationale toppers gesteld is. Aan West-Vlaamse kant is het vooral uitkijken naar het vrouwenteam van AV Roeselare, dat traditioneel sterk voor de dag komt op de Relays. Deze keer strijden ze met Adeline Temmerman, Hanna Vandenbussche en nieuwkomer Julie Voet voor een podiumplaats.