Eendracht Moortsele na de 4-0-overwinning tegen Huise-Ouwegem op de vorige speeldag: “Na een zwakke competitiestart zijn we aan een serieuze opmars begonnen.”
Volledig scherm
Eendracht Moortsele na de 4-0-overwinning tegen Huise-Ouwegem op de vorige speeldag: “Na een zwakke competitiestart zijn we aan een serieuze opmars begonnen.” © Eendracht Moortsele - Bo Vanderbeken / RV

Tim Baele en Moortsele moeten na stuntzege bij Nazareth-Eke nog twee weken wachten op mogelijke periodetitel: “Historische overwinning had nog mooier kunnen zijn”

voetbal derde provinciale BEendracht Moortsele schreef zaterdagavond al een beetje clubgeschiedenis met een knappe 2-3-overwinning bij zwarte beest Nazareth-Eke. Daar kan op 19 februari nog een paragraaf bijkomen: als VC Zwijnaarde de inhaalmatch van de zestiende speeldag op VC Huise-Ouwegem niet wint, is Moortsele de tweede periodekampioen.

  1. Kamiel Bonneu begint aan zijn Belgisch seizoen in de E3 Saxo Classic: “Interessante test, pieken is voor later”
    PREMIUM
    Wielrennen profs

    Kamiel Bonneu begint aan zijn Belgisch seizoen in de E3 Saxo Classic: “Interes­san­te test, pieken is voor later”

    Kamiel Bonneu (Team Flanders-Baloise) begint vrijdag aan zijn Belgische seizoen. Na een opener in Spanje en een dubbele opdracht in Frankrijk, staat de Noord-Limburger aan de start van de E3 Saxo Classic. Nog met twijfels, want een coronabesmetting verstoorde de voorbereiding van de prof uit Achel. “Ik had gehoopt nu al wat verder te staan. Vrijdag wordt een test, ik hoop mezelf te verrassen”, vertelt hij.