Tim Arijs probeert zich door te zetten, maar ook hij vond de weg naar doel niet.
Volledig scherm
Tim Arijs probeert zich door te zetten, maar ook hij vond de weg naar doel niet. © Geert De Rycke

Tim Arijs kan met Erpe-Mere United niet stunten tegen leider Oostkamp: “Goede prestatie volstond niet”

Voetbal Derde Nationale ADerdenationaler Erpe-Mere United is er zondag wel in geslaagd om het competitieleider Oostkamp lastig te maken, maar niet om de West-Vlamingen een voetje te lichten. De ploeg verloor op eigen veld met 0-1. De tweede opeenvolgende nederlaag zorgt er wellicht voor dat de fusieploeg op een juiste klassering terechtkomt: de middenmoot.

 1. Edwin Wang (KVK Wellen) wil bevestigen op Berlaar: “Moment om een kloof te slaan”
  Voetbal derde nationale B

  Edwin Wang (KVK Wellen) wil bevestigen op Berlaar: “Moment om een kloof te slaan”

  Bij KVK Wellen heeft men er een heerlijk trainingsweekje opzitten. Hoeft niemand te verbazen na de sterke prestatie en dito winst tegen leider Racing Mechelen van afgelopen week. Edwin Wang toonde zich weer heel belangrijk op het middenveld en wil zondag die prestatie op Berlaar-Heikant herhalen. “Het zou niet kunnen, dat je pas de leider opzijzet om het dan een week later te verkwanselen tegen een tegenstrever die we normaal moeten aankunnen”, aldus Wang.
 2. Lille United trekt zaterdagavond gehavend naar de topper tegen leider Racing Mechelen: “Genoeg kwaliteit in huis om ons mannetje te staan”
  VOETBAL DERDE NATIONALE B

  Lille United trekt zaterdag­avond gehavend naar de topper tegen leider Racing Mechelen: “Genoeg kwaliteit in huis om ons mannetje te staan”

  Met Racing Mechelen en Lille United staan zaterdagavond in derde nationale B de leider en zijn dichtste achtervolger tegenover mekaar. Het verschil bedraagt 1 punt. De bezoekers staan voor een zware uitdaging. Naast blessures en schorsingen werd de club deze week ook getroffen door corona. Zo zitten verdediger Olivier Schops en invallersdoelman Gianni Van Staay nog enkele dagen in afzondering.