Tim Arijs probeert zich door te zetten, maar ook hij vond de weg naar doel niet.
Volledig scherm
Tim Arijs probeert zich door te zetten, maar ook hij vond de weg naar doel niet. © Geert De Rycke

Tim Arijs kan met Erpe-Mere United niet stunten tegen leider Oostkamp: “Goede prestatie volstond niet”

Voetbal Derde Nationale ADerdenationaler Erpe-Mere United is er zondag wel in geslaagd om het competitieleider Oostkamp lastig te maken, maar niet om de West-Vlamingen een voetje te lichten. De ploeg verloor op eigen veld met 0-1. De tweede opeenvolgende nederlaag zorgt er wellicht voor dat de fusieploeg op een juiste klassering terechtkomt: de middenmoot.

 1. Falke Vandecaetsbeek (SV Belisia): “Hoofdwonde baart me dan toch geen zorgen”
  voetbal tweede nationale b

  Falke Vandecaets­beek (SV Belisia): “Hoofdwonde baart me dan toch geen zorgen”

  Met nog iets meer dan tien minuten op de stadionklok, bleef Falke Vandecaetsbeek (SV Belisia) languit op de mat liggen. Scheidsrechter Clerx besefte meteen de impact van het kopduel tussen Apiah Offori (Hasselt) en de middenvelder uit het thuiskamp en legde de partij meteen stil. “Met een tulband, vakkundig aangelegd door verzorger Kurt Peters, kon ik de partij uiteindelijk volmaken en was het bloeden ook gestopt. Na de partij werd de zwachtel verwijderd en bleek er toch nog wat bloed uit de wonde te sijpelen. De pijn ter hoogte van de slaap stak ook weer de kop op, zodat we toch naar het ziekenhuis trokken”, aldus de 22-jarige middenvelder.
 1. Eendracht Termien schuift in de allerlaatste minuut ongelukkig onderuit tegen St.-Lenaarts: ”Zulke dramatische afloop verdienden we niet”
  voetbal derde nationale B

  Eendracht Termien schuift in de allerlaat­ste minuut ongelukkig onderuit tegen St.-Le­naarts: ”Zulke dramati­sche afloop verdienden we niet”

  Het zit Eendracht Termien dit seizoen niet echt mee. Net nu de club nood had aan een zegereeks om terug vertrouwen te tanken en de kloof met de kopgroep te dichten, schoof men dit weekend in en tegen Sint Lenaarts in blessuretijd heel ongelukkig onderuit. Bij het wegtrappen van de bal slipte het steunbeen van doelman Valkeners weg op het vettige veld en kaatste de bal via thuisspits Bevers ongelukkig in doel. Weg puntje en grote ontgoocheling in het Termienkamp.