Met ruime voorsprong stak Tijl Vanhaverbeke bij de 12-jarigen de Belgische veldrittitel op zak.
Volledig scherm
Met ruime voorsprong stak Tijl Vanhaverbeke bij de 12-jarigen de Belgische veldrittitel op zak. © Geert De Rycke

Tijl Vanhaverbeke is Belgisch kampioen veldrijden bij de 12-jarigen: “Omdat er veel modder lag, wist ik dat dit kon”

VELDRIJDEN ASPIRANTENEvergemnaar Tijl Vanhaverbeke haalde zondag in Hamme bij de 12-jarige aspiranten de Belgische titel in het veldrijden. Aan de streep had hij precies één minuut voorsprong op Lars Peers, regerend Vlaams kampioen cyclocross.

 1. HO Wolvertem Merchtem en trainer Vicky Carleer hopen eind januari weer te kunnen spelen: “De ploeg nu zo goed als mogelijk klaarstomen voor herstart. Wanneer die ook is.”
  voetbal derde nationale A

  HO Wolvertem Merchtem en trainer Vicky Carleer hopen eind januari weer te kunnen spelen: “De ploeg nu zo goed als mogelijk klaarsto­men voor herstart. Wanneer die ook is.”

  In normale tijden had Wolvertem Merchtem dit weekend Tempo Overijse partij gegeven in competitieverband. Maar aangezien het toch nog eerder onzekere tijden zijn, proberen veel ploegen zich nu mits oefenmatchen klaar te stomen voor het laatste weekend van januari. Of er dan ook effectief gevoetbald gaat worden, is natuurlijk de hamvraag. Zo ook voor trainer Vicky Carleer.
 2. Dimitri Vanhaen en Dessel Sport hebben er stevig oefenweekend opzitten: “Jammer van de onverdiende nederlaag tegen RWDM”
  VOETBAL EERSTE NATIONALE

  Dimitri Vanhaen en Dessel Sport hebben er stevig oefenweek­end opzitten: “Jammer van de onverdien­de nederlaag tegen RWDM”

  Bij Dessel Sport hebben ze er een stevig weekend opzitten. Vrijdagavond werd er geoefend op het veld van de Limburgse fusieclub Pelt. Zaterdag was er de vriendschappelijke ontmoeting voor eigen volk tegen RWDM. In Pelt werd het 1-2, RWDM haalde het één dag later op zijn beurt met 2-3. Dimitri Vanhaen blikt tevreden terug op beide ontmoetingen.