Lommel-speler Glenn Neven (6) haalt Loic Nangis, die op het uur werd vervangen, neer.
Volledig scherm
Lommel-speler Glenn Neven (6) haalt Loic Nangis, die op het uur werd vervangen, neer. © Belga

Tijd voor bezinning bij RWDM na zware 4-0-pandoering tegen Lommel SK

Voetbal 1BRWDM zit duidelijk in een negatieve spiraal. De 4-0-nederlaag op het veld van Lommel, de zwaarste dit seizoen, is daarvan het exponent. Door dit verlies en een drie op twaalf in de laatste vier duels zakt de ploeg van trainer Laurent Demol van de derde plaats naar de derde laatste stek in de rangschikking. Alleen Lierse Kempenzonen en Club NXT staan lager.

 1. Genkenaar Alexander Maes (ex-Beerschot) komt weer boven water bij Roemeense eersteklasser FC Arges Pitesti: “Dit is een tussenstap”
  Buitenlands voetbal

  Genkenaar Alexander Maes (ex-Beerschot) komt weer boven water bij Roemeense eersteklas­ser FC Arges Pitesti: “Dit is een tussenstap”

  Eind september vorig jaar verbrak eersteklasser Beerschot eenzijdig het contract van Alexander Maes. Zo moest de Genkenaar nog voor het sluiten van de transfermarkt in allerijl op zoek naar een nieuwe werkgever en die vond hij uiteindelijk met de Roemeense promovendus FC Arges Pitesti. Na een moeilijke start, gekruid met administratieve vertragingen en een coronabesmetting, lijkt Maes eindelijk zijn draai te hebben gevonden.
 1. Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"
  Play

  Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"

 2. De hoogtepunten van een fraaie topper tussen Club en Genk
  Play
  Jupiler Pro League

  De hoogtepun­ten van een fraaie topper tussen Club en Genk