Kristel Van Overloop en Stef Keyaerts houden contact met de kampioenen van tien jaar geleden. Zoals met Wim Raymaekers (links) en Maxime Annys.
Volledig scherm
Kristel Van Overloop en Stef Keyaerts houden contact met de kampioenen van tien jaar geleden. Zoals met Wim Raymaekers (links) en Maxime Annys. © RV

Tien jaar geleden promoveerde OHL na 61 jaar weer naar eerste klasse. Supporters Kristel Van Overloop en Stef Keyaerts: “Knuffelen en klinken met de spelers, zalig was dat”

Voetbal 1A Op paasdag 24 april 2011 kroonde OH Leuven zich op de Bosuil tot kampioen in tweede klasse. Het was 61 jaar geleden dat een Leuvense club doorstootte tot de elite van het Belgische voetbal en dat werd uitbundig gevierd. Niet in het minst door de fans.

  1. Matthiece Nelissen (Sporting Hasselt): “Blij met broodnodige derbyzege tegen SK Tongeren”

    Matthiece Nelissen (Sporting Hasselt): “Blij met broodnodi­ge derbyzege tegen SK Tongeren”

    In het burenduel tussen Sporting Hasselt en SK Tongeren waren de belangen groot. Beide teams hadden nood aan een overwinning. Bij de Eburonen moest Jef Byloos inspringen, nadat Marco Pauls zelf ontslag had genomen. SK Tongeren zit in de hoek waar de klappen vallen. Dame Fortuna koos voor het andere kamp. Sporting met een uitblinkersrol voor Matthiece Nelissen (24) hield, na een 2-0 overwinning, de gouden punten in Hasselt.