Chris Vandebroeck was als clubwoordvoerder zowat de ceremoniemeester van het spontane kampioenenfeestje, tien jaar geleden. Hier laat hij Wim Raymaekers zegegezangen inzetten.
Volledig scherm
Chris Vandebroeck was als clubwoordvoerder zowat de ceremoniemeester van het spontane kampioenenfeestje, tien jaar geleden. Hier laat hij Wim Raymaekers zegegezangen inzetten. © Vertommen

Tien jaar geleden promoveerde OHL na 61 jaar weer naar eerste klasse. Chris Vandebroeck: “Wij willen Den Dreef weer doen vollopen”

voetbal 1AOp paasdag 24 april 2011 kroonde OH Leuven zich op de Bosuil tot kampioen in tweede klasse. Tot dan was het al 61 jaar geleden dat een Leuvense club nog doorstootte tot de elite van het Belgische voetbal. Dat werd uitbundig gevierd, ook door Chris Vandebroeck. Van de OHL-bestuurders van toen is hij de enige die nu nog een topfunctie bekleedt binnen de club.

  1. Kevin De Wannemaeker slikt met leider Ninove eerste verlies in bijna twee jaar: “Gretigheid en efficiëntie ontbraken”

    Kevin De Wannemae­ker slikt met leider Ninove eerste verlies in bijna twee jaar: “Gretigheid en efficiën­tie ontbraken”

    Na bijna twee jaar zonder nederlaag maakte leider KVK Ninove zaterdavond nog eens kennis met een verliesbeurt. De vooral voor de rust onherkenbare groenhemden slikten de voorbije twaalf wedstrijden amper zes doelpunten, maar kregen tegen een gretig Harelbeke er plots vier om de oren. Ondanks het verlies blijft Ninove ook na deze speeldag aan de leiding van het klassement. Eerste achtervolger Zwevele kwam immers niet in actie.