Ref Arno Scheepers wijst naar het midden, nadat Tiemen Wijnen (nr. 14) op beheerste wijze de stand op 2-0 heeft gebracht.
Volledig scherm
Ref Arno Scheepers wijst naar het midden, nadat Tiemen Wijnen (nr. 14) op beheerste wijze de stand op 2-0 heeft gebracht. © Borgerhoff

Tiemen Wijnen (SV Belisia): “Ik mag naar hartelust zwerven en die rol ligt me wel”

Voetbal tweede nationale BZelden een machtsvertoon gezien als zondag in het Bilzerse sportpark ‘De Katteberg’, waar Belisia van bij het fluitsignaal resoluut het heft in handen nam. Dirigent Tiemen Wijnen scoorde het tweede thuisdoelpunt even na het kwartier en nam op die manier alle spanning uit de wedstrijd weg. “We deden gewoon wat de trainersstaf van ons gevraagd had. Vroeg storen en het onze buren uit Tongeren direct zo moeilijk mogelijk maken”, aldus de 21-jarige spelverdeler, die in zijn zwervende rol steeds nadrukkelijker lijkt te groeien.

 1. Paasweekend kondigt zich droog en zonnig aan: ideaal koersweer voor de Trixxo Ster van Zuid-Limburg
  PREMIUM
  Wielrennen Juniores

  Paasweek­end kondigt zich droog en zonnig aan: ideaal koersweer voor de Trixxo Ster van Zuid-Lim­burg

  Nog zeven keer slapen en dan staat de 44ste editie van de Ster van Zuid-Limburg op het programma. Een lange editie, want op vrijdag staat er een proloog op het programma waardoor de belangrijkste rittenkoers voor junioren in ons land een vierdaagse wordt. Een internationale editie ook, want na de promotie tot UCI-koers trekt de Ster de grens over naar Sittard waar vrijdag de openingstijdrit op het programma staat.
 2. Dean Doncos ruilt Racing Mechelen voor City Pirates dat ook Köse (Mariekerke-Branst) haalt, maar Sawaneh ziet vertrekken: “Manier waarop is jammer”
  PREMIUM

  Dean Doncos ruilt Racing Mechelen voor City Pirates dat ook Köse (Mariekerke-Branst) haalt, maar Sawaneh ziet vertrekken: “Manier waarop is jammer”

  Wat al een beetje in de lucht hing werd deze week ook bevestigd. Na Kurt Weuts neemt Racing Mechelen aan het einde van het seizoen ook afscheid van Dean Doncos. De 24-jarige aanvaller vertrekt na vijf jaar bij groenwit en tekende bij reeksgenoot City Pirates. Wij noemden het vertrek bij Racing niet zozeer een verrassing, maar dat zag Doncos toch enigszins anders.