Tibo Franki (midden) heeft net de 1-0 gescoord. Kyran Boete (l.) en Pieter Grootaert (r.) feliciteren hem met zijn doelpunt.
Volledig scherm
Tibo Franki (midden) heeft net de 1-0 gescoord. Kyran Boete (l.) en Pieter Grootaert (r.) feliciteren hem met zijn doelpunt. © Robby Verdickt

Tibo Franki na de 1-0-winst tegen Torhout: “Het voelt zalig om het winnende doelpunt te maken”

voetbal tweede nationale AHet heeft even geduurd, maar KVV Zelzate heeft zijn eerste zege te pakken. Tegen Torhout wonnen de jongens van coach Gino Pauwels met het kleinste verschil. Het enige doelpunt van de partij kwam er via Tibo Franki (20). Zijn eerste doelpunt in een eerste elftal en dat deed hem duidelijk deugd.

 1. Coach Yves Beckers (Schoonbeek-Beverst) na de 1-3-nederlaag tegen Wellen: “We geven niets weg en toch gaan we de boot in”

  Coach Yves Beckers (Schoonbeek-Be­verst) na de 1-3-nederlaag tegen Wellen: “We geven niets weg en toch gaan we de boot in”

  Van twee teams, die doorgaans een voetballende oplossing nastreven, bleek in het duel tussen Schoonbeek-Beverst en Wellen uiteindelijk weinig van over te blijven. Coach Yves Beckers (Schoonbeek-Beverst) zag zijn team nochtans goed starten. “Gaandeweg in die eerste helft werd duidelijk, dat we voorin geen balvastheid toonden. Vandaar ook met Guiseppe Salamone een wissel bij de rust. De bedoeling was om nog te wachten tot het uur om voluit de gaan drukken. Dat bleek door dat doelpunt meteen na de pauze, niet meer nodig”, geeft Beckers aan.
 2. Pieter Jochmans gaat met KVK Tienen op zoek naar eerste zes op zes op bezoek bij concurrent Heist: “Hopelijk heb ik mijn deel van de pech nu gehad”
  voetbal eerste nationale

  Pieter Jochmans gaat met KVK Tienen op zoek naar eerste zes op zes op bezoek bij concurrent Heist: “Hopelijk heb ik mijn deel van de pech nu gehad”

  KVK Tienen kon afgelopen weken nog eens stunten in eigen huis tegen het nummer vier, Thes Sport. Heel knap, maar we zijn benieuwd of de Suikerjongens die lijn ook eens op verplaatsing kunnen doortrekken. In dat verband wacht hen een interessante confrontatie met Heist, dat net als Tienen die linkerkolom op het oog heeft.