Tibo Smet op het EK U23 in Tallinn. “Maar het EK cross halen, zal wel heel moeilijk worden.”
Volledig scherm
Tibo Smet op het EK U23 in Tallinn. “Maar het EK cross halen, zal wel heel moeilijk worden.” © Belga

Tibo De Smet test de benen op korte cross in Crosscup Roeselare

VeldlopenTibo De Smet waagt zondag in Roeselare z’n kans op de korte cross (1700m). De atleet uit Scheldewindeke liep een beresterk zomerseizoen met als hoogtepunt een tiende plaats op het EK voor beloften (U23) in Tallinn op de 800m. Moest hij zich in Roeselare kunnen plaatsten voor het EK cross met het mixed relays-team, dan zou dat een absolute stunt zijn. 

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Dennis Hamers (Termien) verlengt zijn contract en speelt zaterdag tegen ex-ploeg Wellen: “We gaan er voluit voor de zege”
  voetbal derde nationale B

  Dennis Hamers (Termien) verlengt zijn contract en speelt zaterdag tegen ex-ploeg Wellen: “We gaan er voluit voor de zege”

  Met de derby Wellen - Termien staan dit weekend twee Limburgse teams uit de top vijf van de klassering tegenover elkaar. Na Houtvenne toonde Wellen zich tot hiertoe de sterkte thuisploeg en Termien de sterkste uitploeg van de reeks. Dat dit zaterdagavond vonken gaat geven, staat buiten kijf. Voor Termientrainer Dennis Hamers wordt het een speciale wedstrijd. Niet zo lang geleden was hij nog hoofdcoach bij Wellen.