Tibo De Smet spurtte op 26 juni al op imposante wijze naar de Belgische titel in 1.45.32.
Volledig scherm
Tibo De Smet spurtte op 26 juni al op imposante wijze naar de Belgische titel in 1.45.32. © Geert De Rycke

Tibo De Smet loopt supersnelle 800m: 1.44.89

nacht van de atletiekKersvers Belgisch kampioen 800m Tibo De Smet blijft de topchrono’s opstapelen. Na zijn exploot op het BK (winnen in 1.45.32 waarmee hij het kampioenschapsrecord van Ivo Van Damme benaderde) deed hij meer dan bevestigen op de Nacht. Hij stormde zaterdag in Heusden naar een bliksemsnelle 1.44.89.

 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.