Tibo Andries (r.) zette Torhout op voorsprong tegen Lebbeke.
Volledig scherm
Tibo Andries (r.) zette Torhout op voorsprong tegen Lebbeke. © VDB

Tibo Andries en KM Torhout kunnen voorsprong opnieuw niet vasthouden: “We blijven onverdiend met lege handen achter”

Voetbal 3NAKM Torhout blijft na een 2-1-nederlaag in Lebbeke achter met een nul op negen. De Velodroomformatie kwam, net als de voorbije weken, op voorsprong in Oost-Vlaanderen, maar een strafschop in het slotkwartier en een treffer in de blessuretijd van de Lebbekenaars deed Torhout alsnog met lege handen achterblijven.

 1. Gillian Vervacke ontvangt met KVK Westhoek Harelbeke: “Er is voldoende kwaliteit, het komt wel goed”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE A

  Gillian Vervacke ontvangt met KVK Westhoek Harelbeke: “Er is voldoende kwaliteit, het komt wel goed”

  In het Crack Stadion in Ieper krijgt tweedenationaler KVK Westhoek zondag KRC Harelbeke op bezoek, de ex-ploeg van Jérémy Cremers, maar ook van linksback Gillian Vervacke (19), die in de jeugd nog bij de Ratten voetbalde. Na een knieblessure staat Vervacke nu al drie wedstrijden op rij aan de aftrap. “Ik ben tevreden over mijn prestaties en krijg veel complimenten”, zegt Gillian Vervacke.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.