Tibaut Vandelannoote (nummer 714) richt deze zomer zijn pijlen op de 1500m en zal zich proberen te kwalificeren voor het EK U23.
Volledig scherm
Tibaut Vandelannoote (nummer 714) richt deze zomer zijn pijlen op de 1500m en zal zich proberen te kwalificeren voor het EK U23. © Gunther Dekie / RV

Tibaut Vandelannoote loopt zaterdag 3000m in Oordegem: “Goeie test om te zien waar ik sta”

ATLETIEKZaterdag vindt in Oordegem de derde micromeeting van de Vlaamse Atletiekliga plaats. Daarmee krijgen vooral talentvolle junioren en beloften weer de kans om een limiet voor de internationale zomerkampioenschappen te behalen. Tibaut Vandelannoote (19) komt er in actie op de 3000 meter. “Mijn focus ligt deze zomer op de 1500m, maar deze wedstrijd is ideaal om te zien hoe het momenteel met mijn vorm gesteld is”, klinkt het.

  1. Rupel Boom in verregaande onderhandelingen met buitenlandse investeerders. Kamiel Coenaerts: “Het dossier ligt bij onze juristen”
    voetbal eerste nationale

    Rupel Boom in verregaan­de onderhande­lin­gen met buitenland­se investeer­ders. Kamiel Coenaerts: “Het dossier ligt bij onze juristen”

    Ondergaat Rupel Boom binnenkort een gedaanteverandering? Het kan zomaar, want de onderhandelingen tussen het clubbestuur en een buitenlandse investeerdersgroep gaan de goede kant uit. Dat de Steenbakkers oplossingen zochten om een gezonde toekomst voor de club te garanderen, was niets nieuws. Daarover communiceerde het clubbestuur eerder al. Nu is het dus alleen nog wachten op een akkoord.