Tiago Faria Da Silva (r.) wordt gefeliciteerd na zijn gelijkmaker tegen Houtvenne.
Volledig scherm
Tiago Faria Da Silva (r.) wordt gefeliciteerd na zijn gelijkmaker tegen Houtvenne. © Zwarte Leeuw / RV

Tiago Faria Da Silva leeft vol vertrouwen toe naar belangrijk tweeluik met Zwarte Leeuw: “Gelijkspel tegen leider Houtvenne laat beste verhopen”

voetbal derde nationale BTiago Faria Da Silva is duidelijk klaar voor de zespuntenmatchen morgenavond thuis tegen Kampenhout en zaterdag op bezoek bij Witgoor. Dat bewees hij afgelopen weekend nog tegen leider Houtvenne, dat geen vat kreeg op de kwikzilveren flankaanvaller van Zwarte Leeuw.

 1. Dames Kontich pakken titel bij concurrent, maar promoveren niet naar Super League: “Dit doet geen afbreuk aan ons seizoen”
  PREMIUM
  damesvoetbal

  Dames Kontich pakken titel bij concurrent, maar promoveren niet naar Super League: “Dit doet geen afbreuk aan ons seizoen”

  De dames van Kontich FC kroonden zich zaterdagnamiddag tot kampioen in de tweede afdeling. De Kontjes hadden aan een punt genoeg tegen eerste achtervolger Standard B om de titel te vieren en dus volstond het 0-0 gelijkspel om de champagne te ontkurken. Kleine domper op de feestvreugde: ondanks de knappe resultaten promoveert Kontich straks niet naar het hoogste niveau. De financiële eisen van de Super League zijn te hoog voor de club.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  7

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 3. Sammy Van Den Bosche kan met DT Borsbeke de titel stilaan ruiken na nieuwe zege: “Champagne staat nog niet koud”
  PREMIUM
  Voetbal eerste provinciale

  Sammy Van Den Bosche kan met DT Borsbeke de titel stilaan ruiken na nieuwe zege: “Champagne staat nog niet koud”

  Promovendus DT Borsbeke lijkt op weg naar een stevige stunt. Na de stuntzege van vorige week op het veld van Sint-Denijs ging nu ook Berlare met het kleinste verschil voor de bijl. Op vier speeldagen van het einde heeft Borsbeke een kloof van vijf punten op concurrent Melsele. Een tweede titel op rij lonkt dus voor de Zebra’s, maar promoveren wil de club niet.
 1. SK Londerzeel en trainer Stijn Geys pakken opnieuw scalp van topper Cappellen en zetten grote stap richting behoud: “Mijn spelers hebben gevochten als leeuwen”
  PREMIUM
  voetbal tweede nationale B

  SK Londerzeel en trainer Stijn Geys pakken opnieuw scalp van topper Cappellen en zetten grote stap richting behoud: “Mijn spelers hebben gevochten als leeuwen”

  SK Londerzeel pakte net als in de heenronde de overwinning tegen het huidige nummer drie Cappellen. Dit keer volstond een vroege klasseflits van Manuel om het verschil te maken. Een gevleide zege, dat gaf trainer Stijn Geys grif toe, maar wel eentje die voor een grote stap in een verlengd verblijf in tweede nationale zorgt.
 2. Anshel Ver Eecke blikt met Gent terug op een fantastische wedstrijd tegen Maaseik: “Het had nog leuker geweest als we de tiebreak hadden gehaald”
  PREMIUM
  Volleybal Lotto Volley League

  Anshel Ver Eecke blikt met Gent terug op een fantasti­sche wedstrijd tegen Maaseik: “Het had nog leuker geweest als we de tiebreak hadden gehaald”

  De Champions Play-offs in het mannenvolleybal wordt in twee categorieën afgewerkt. De twee topteams Maaseik en Roeselare zullen strijden voor de landstitel. Zoveel is duidelijk. De vier overige ploegen - Gent, Leuven, Menen en Aalst - vechten onderling voor de plaatsen drie tot en met zes. Dat dit helemaal niet voor een saaie eindronde zorgt, bewijzen de resultaten. De spanning in de Lotto Volley League was nog nooit zo groot.
 3. Maaseik-manager Dieter Leenders na de winst in Gent: “We wisten dat het niet makkelijk zou worden en neen, geen commentaar over de match in Roeselare”
  PREMIUM
  Lotto Volley Liga

  Maas­eik-manager Dieter Leenders na de winst in Gent: “We wisten dat het niet makkelijk zou worden en neen, geen commentaar over de match in Roeselare”

  Greenyard Maaseik heeft zaterdag drie punten gepakt op het veld van Gent. Drie fel bevochten punten, want het scheelde geen haar of er moest een vijfde set gespeeld worden. “We wisten dat het niet makkelijk zou worden, maar na Menen verslaan we nu ook Gent en pakken we een belangrijke zes op zes”, vertelt manager Dieter Leenders. “En neen, ik geef geen commentaar op de reactie van Roeselare omdat we onze wedstrijd niet willen verplaatsen.”