Mathieu Biava rondde net zijn studies burgerlijk ingenieur succesvol af en mikt nu op een hoger klassement.
Volledig scherm
Mathieu Biava rondde net zijn studies burgerlijk ingenieur succesvol af en mikt nu op een hoger klassement. © GEERT TRESIGNIE

Thuisspeler Mathieu Biava moet het hoofd buigen voor jeugdtalent Viktor Van Craenenbroeck bij de heren 2: “Hij verdiende de zege”

TennisDe regen stuurde de finaledag danig in de war op het criteriumtoernooi van TC Sollenbeemd Halle. In de hoogste mannenreeks tot 90 punten deed Mathieu Biava (23) afgelopen zaterdag een gooi naar de titel maar hij beet zijn tanden stuk op de 15-jarige Viktor Van Craenenbroeck. Het werd 3-6, 6-7.

  1. Thomas Cools en Rapid Leest overklassen Bornem en vegen nul van de tabellen: “Getoond tot wat een voltallig Leest in staat is”
    VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

    Thomas Cools en Rapid Leest overklas­sen Bornem en vegen nul van de tabellen: “Getoond tot wat een voltallig Leest in staat is”

    Na drie wedstrijden zonder punten en goals veegde eersteprovincialer Rapid Leest zondag in de derby tegen Bornem de nul van alle tabellen. En hoe! De Leestenaars toonden zich een klasse sterker en stuurden de bezoekers met een zware 6-1-pandoering huiswaarts dankzij goals van Glouftsis (2), Dahman, Amazou, Bouwmeester en Cools. Een zucht van opluchting weerklonk bij Rapid Leest, dat dankzij de zege meteen de rode lantaarn doorgeeft aan Ranst.