KVV Zelzate strikte met Thomas Zwart een spits die het scoren niet verleerd is.
Volledig scherm
KVV Zelzate strikte met Thomas Zwart een spits die het scoren niet verleerd is. © Geert De Rycke

Thomas Zwart - man met garantie op goals - versterkt volgend seizoen de rangen: “Bij Zelzate was één plus één drie”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE ADe supporters van KVV Zelzate bleven de voorbije weken wat op hun honger. Enkele spelers zochten en vonden de weg naar de uitgang, terwijl versterkingen wat uitbleven. Maar kijk eens aan, KVV Zelzate strikte drie spelers uit het nationale voetbal. Bij SK Ronse plukte het Bo De Kerf en Jules Flament weg. De meest in het oog springende transfer is evenwel die van Thomas Zwart (30), die bij derdenationaler Lochristi intussen al 18 keer de weg naar het doel vond. Zwart slaagde erin om drie keer via de eindronde te promoveren met Jong Lede en pakte ook de titel met Merelbeke. Aanbiedingen waren er voldoende, maar Zwart was er snel aan uit dat hij met Zelzate de juiste keuze maakte.

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Dames Kontich pakken titel bij concurrent, maar promoveren niet naar Super League: “Dit doet geen afbreuk aan ons seizoen”
  PREMIUM
  damesvoetbal

  Dames Kontich pakken titel bij concurrent, maar promoveren niet naar Super League: “Dit doet geen afbreuk aan ons seizoen”

  De dames van Kontich FC kroonden zich zaterdagnamiddag tot kampioen in de tweede afdeling. De Kontjes hadden aan een punt genoeg tegen eerste achtervolger Standard B om de titel te vieren en dus volstond het 0-0 gelijkspel om de champagne te ontkurken. Kleine domper op de feestvreugde: ondanks de knappe resultaten promoveert Kontich straks niet naar het hoogste niveau. De financiële eisen van de Super League zijn te hoog voor de club.