Invaller Rico Coeckelbergs, hier met Nils Van Delm (Racing Mechelen) in de rug, scoorde het tweede Turnhoutse doelpunt van de avond.
Volledig scherm
Invaller Rico Coeckelbergs, hier met Nils Van Delm (Racing Mechelen) in de rug, scoorde het tweede Turnhoutse doelpunt van de avond. © Mpics

Thomas Wils zet Turnhout op weg naar fraaie zege tegen Racing Mechelen: “Aangenaam verrast door het voetbal dat we brengen”

voetbal derde nationale BTurnhout boekte afgelopen weekend zijn eerste thuiszege van het seizoen. En niet tegen de minste. Doelpuntenmaker Thomas Wils en co wonnen knap met 2-0 van titelkandidaat Racing Mechelen.

  1. Kris Goris is nieuwe T1 van Schriek na plots vertrek van James Van Vaerenbergh en Stein Stuyck: “Het is aan de spelers om dit te keren”

    Kris Goris is nieuwe T1 van Schriek na plots vertrek van James Van Vaeren­bergh en Stein Stuyck: “Het is aan de spelers om dit te keren”

    Nadat T1 James Van Vaerenbergh en T2 Stein Stuyck zondagavond hun ontslag gaven bij Schriek na de verloren competitiewedstrijd in Walem (2-1), stelde de derdeprovincialer woensdagavond een opvolger aan. Met Kris Goris haalt het een oude bekende binnen, want de 53-jarige coach begon er zijn spelerscarrière. Dit seizoen startte hij nog aan zijn derde seizoen bij eersteprovincialer Herselt, maar daar stapte hij begin november op.