Thomas Vuyts (FC Kleit) gaat met de bal aan de haal. Robbe Broeckaert (Berlare) volgt alles op de voet.
Volledig scherm
Thomas Vuyts (FC Kleit) gaat met de bal aan de haal. Robbe Broeckaert (Berlare) volgt alles op de voet. © Robby Verdickt

Thomas Vuyts (FC Kleit) na 5-3-zege tegen SK Berlare: “Superefficiënt voor de rust”

voetbal eerste provincialeDe topper tussen FC Kleit en SK Berlare loste de verwachtingen in. Het duel werd gekruid met acht doelpunten en bleef ondanks de 4-1-stand halfweg best spannend. Thomas Vuyts nam één van de doelpunten van Kleit voor zijn rekening. Hij weet dat zijn ploeg voor de rust vlot de weg naar doel vond.

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. SK Londerzeel geeft voorsprong op drie minuten tijd uit handen en verliest thuis van Lille United. Doelpuntenmaker Mateo Siebens: “Lieten ons meeslepen in hun spel”
  voetbal tweede nationale b

  SK Londerzeel geeft voorsprong op drie minuten tijd uit handen en verliest thuis van Lille United. Doelpunten­ma­ker Mateo Siebens: “Lieten ons meeslepen in hun spel”

  SK Londerzeel is er niet in geslaagd een vierde thuiszege op rij te boeken. Na een moeilijke eerste helft kwam het vlak na de rust op voorsprong, maar op erg korte tijd zette een gretig Lille de match nog helemaal naar hun hand: 1-2. Het Londerzeelse doelpunt van Mateo Siebens werd er zo eentje voor de statistieken.