Thomas Vanoppen (in het zwart) vorig jaar vierend op de nacht tussen zijn trainingsmakkers Jochem Vermeulen (links) en Michael Somers (rechts). De man ernaast is hun trainer Rik Didden.
Volledig scherm
Thomas Vanoppen (in het zwart) vorig jaar vierend op de nacht tussen zijn trainingsmakkers Jochem Vermeulen (links) en Michael Somers (rechts). De man ernaast is hun trainer Rik Didden. © BELGA

Thomas Vanoppen gaat voor topchrono op 1500m Nacht van de Atletiek

atletiekEen dik persoonlijk record van 3.37.01 klokte Thomas Vanoppen vorig jaar op de Nacht van de Atletiek. Zaterdag wil hij die tijd maar al te graag van de tabellen knallen. Gezien de supervorm die hij toonde in het Amerikaanse studentencircuit, het ijzersterke veld en de goede weersvoorspellingen wenkt misschien zelfs de EK-limiet van 3.36.00. 

  1. Stijn Stijnen en Patro Eisden mikken op promotie naar 1B: “Er zijn drie stijgers en wij willen daarbij zijn”
    Voetbal eerste nationale

    Stijn Stijnen en Patro Eisden mikken op promotie naar 1B: “Er zijn drie stijgers en wij willen daarbij zijn”

    Woensdag gaat de competitie in eerste nationale van start. Patro Eisden is er klaar voor. De ruime 1-7-bekerzege in Berchem staaft deze bewering. Twintig teams gaan er de strijd aan met als inzet drie rechtstreekse promotietickets naar 1B. Patrotrainer Stijn Stijnen mikt resoluut op de top drie. “Wij willen absoluut naar 1B en ik heb geen schrik om die ambitie uit te spreken”, klinkt Stijnen zelfverzekerd.