Thomas Van Nuffelen
Volledig scherm
PREMIUM
Thomas Van Nuffelen © Geert De Rycke

Thomas Van Nuffelen springt 20cm hoger dan zijn PR tijdens het VK in Merksem

AtletiekEr daagden niet bepaald veel vedetten op voor het VK in Merksem, maar de uitslagen mochten gezien worden. Zo verbeterde Thomas Van Nuffelen zijn persoonlijk record met liefst twintig centimeter in het polsstokspringen. Puik was voorts de titel van Jolien Boumkwo met de kogel, die van Vanessa Sterckendries met de hamer en die van Michael Obasuyi op de horden.

 1. Olsa Brakel wuift kersvers prof Visar Shala uit met eindrondezege: “Zijn overstap naar Antwerp betekent dat we goed bezig zijn”
  voetbal tweede nationale

  Olsa Brakel wuift kersvers prof Visar Shala uit met eindronde­ze­ge: “Zijn overstap naar Antwerp betekent dat we goed bezig zijn”

  Een jeugdig Olsa heeft voor een stevige stunt gezorgd door met 1-2 te gaan winnen op het veld van Lyra-Lierse. Ondanks de winst zit het seizoen er voor de jongens van coach Nijst wel op, want de club vroeg geen licentie aan voor eerste nationale. Met de winst zorgde de ploeg wel voor een gepast afscheid voor Visar Shala die volgend seizoen prof wordt bij eersteklasser Antwerp. Kevin Haezebroeck was voor de gelegenheid coach op Lyra-Lierse.
 1. RWDM-voorzitter Dailly wil komaf maken met geweld in en rond stadions: “Wie zich niet gedraagt, komt er niet meer in”
  voetbal 1B

  RWDM-voorzitter Dailly wil komaf maken met geweld in en rond stadions: “Wie zich niet gedraagt, komt er niet meer in”

  Naar aanleiding van het supportersgeweld na de tweede barragewedstrijd van RWDM tegen en op Seraing werd de Brusselse club een sanctie opgelegd: het komende seizoen zal RWDM vijf duels achter gesloten deuren moeten spelen, waarvan drie effectief en twee met uitstel. Ook al veroordeelde de club deze daden, toch gaat ze zo goed als zeker in beroep tegen deze beslissing. Voorts heeft ze ook een actieplan opgezet om het geweld te bannen.