Thomas Termote verdedigt al een zestal jaar de kleuren van Dosko Beveren.
Volledig scherm
Thomas Termote verdedigt al een zestal jaar de kleuren van Dosko Beveren. © VDB

Thomas Termote met Dosko Beveren nu ook te sterk voor Winkel Sport B: “Groep gelooft er opnieuw in”

VOETBAL DERDE PROVINCIALE CDerdeprovincialer Dosko Beveren is aan een prima reeks bezig. De formatie van coach Langeraet is al vijf matchen ongeslagen en stuurde zaterdagavond nog de buren van Winkel Sport B met een 2-1-nederlaag huiswaarts. In de stand staan de Doskovieten intussen op de vierde plaats met 25 punten.

 1. Terwijl clubbestuur geen commentaar meer geeft in Beerschot-zaak trekt Rupel Boom naar Hoogstraten voor kelderkraker: “Iedereen beseft belang”
  voetbal eerste nationale

  Terwijl clubbe­stuur geen commentaar meer geeft in Beer­schot-zaak trekt Rupel Boom naar Hoogstra­ten voor kelderkra­ker: “Iedereen beseft belang”

  Nadat er in de nasleep van de uitspraak in de rechtszaak tegen Beerschot woensdag nieuwe elementen bekend raakten, wenst het clubbestuur van Rupel Boom niet meer te reageren op de ontwikkelingen. In belang van het onderzoek, maar ook omdat de Steenbakkers zich moeten concentreren op het voetbal. In dat opzicht vechten ze komend weekend een zespuntenduel uit met Hoogstraten. Dat staat momenteel voorlaatste in de stand met zes punten minder dan de troepen van Kevin Nicaise. Winst betekent een tik uitdelen, verlies er eentje incasseren.
 2. DD Group - Isorex - NoAqua Cycling Team stelt nieuwe rensters voor: “We willen er in de toekomst staan als continentale UCI-ploeg”

  DD Group - Isorex - NoAqua Cycling Team stelt nieuwe rensters voor: “We willen er in de toekomst staan als continenta­le UCI-ploeg”

  Dat menselijkheid én ambitie hand in hand gaan in het vrouwenwielrennen, bewijst DD Group - Isorex - NoAqua Cycling Team. Het vrouwenteam, dat teamspirit hoog in het vaandel heeft, wil doorgroeien als een continentale UCI-ploeg. Samen met zijn enthousiaste partner Marieke de Groot, die zelf actief is als renster in de ploeg, is manager van de ploeg Stijn Peelman uit regio Wetteren vastberaden om het veelbelovende team verder te laten groeien in het vrouwenwielrennen.