Thomas Termote verdedigt al een zestal jaar de kleuren van Dosko Beveren.
Volledig scherm
Thomas Termote verdedigt al een zestal jaar de kleuren van Dosko Beveren. © VDB

Thomas Termote met Dosko Beveren nu ook te sterk voor Winkel Sport B: “Groep gelooft er opnieuw in”

VOETBAL DERDE PROVINCIALE CDerdeprovincialer Dosko Beveren is aan een prima reeks bezig. De formatie van coach Langeraet is al vijf matchen ongeslagen en stuurde zaterdagavond nog de buren van Winkel Sport B met een 2-1-nederlaag huiswaarts. In de stand staan de Doskovieten intussen op de vierde plaats met 25 punten.

 1. Dino Hotic (Cercle Brugge) vanavond op Anderlecht: “Nederig blijven, en ons vooral houden aan het plan”

  Dino Hotic (Cercle Brugge) vanavond op Anderlecht: “Nederig blijven, en ons vooral houden aan het plan”

  Cercle Brugge raast aan een sneltreinvaart verder. Nadat het vriend en vijand verbaasde door de Brugse derby met overtuiging naar zich toe te trekken, is de Vereniging ook in 2022 rustig op dat winnaarselan aan het doorgaan. Klinisch, naar het beeld van zijn nieuwe coach Dominik Thalhammer die zich in twee maanden nog maar zelden op enige euforie of zelfs emotie heeft laten betrappen. Tegen Zulte Waregem was Dino Hotic de kleine, grote heerser in groen-zwart. Met een penaltygoal, een assist op hoekschop en een geniale pre-assist bij het orgelpunt in minuut 94. Bij Anderlecht mogen ze zich gewaarschuwd weten.
 2. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Hangt er een fusie tussen SVD Kortemark en SK Roeselare-Daisel in de lucht? Kortemarkvoorzitter Daniël Verduyn ontkent: “Nog geen enkel gesprek in die richting”
  voetbal tweede provinciale A

  Hangt er een fusie tussen SVD Kortemark en SK Roeselare-Dai­sel in de lucht? Kortemark­voor­zit­ter Daniël Verduyn ontkent: “Nog geen enkel gesprek in die rich­ting”

  SVD Kortemark gaf een kleine twee weken geleden aan dat het volgend seizoen niet meer uitkomt met haar eerste ploeg in tweede provinciale en voortbouwt op de B-ploeg in vierde provinciale. Enkele stemmen verkondigden dat Kortemark van plan is een fusie aan te gaan met eersteprovincialer SK Roeselare-Daisel, de club waar Daniëls zoon Alexander Verduyn ondervoorzitter is. “Daar is echter niets van aan”, laat de pater familias ons weten.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.