Thomas Telegrafo (Schoonbeek-Beverst) ziet zijn poging gestopt. Later in de partij wist de thuisspits met een heerlijk gekrulde vrijschop doelman Rosala (Diest) te verslaan.
Volledig scherm
Thomas Telegrafo (Schoonbeek-Beverst) ziet zijn poging gestopt. Later in de partij wist de thuisspits met een heerlijk gekrulde vrijschop doelman Rosala (Diest) te verslaan. © Bart Borgerhoff

Thomas Telegrafo (Schoonbeek-Beverst) beslissend tegen Diest

voetbal derde nationale BSchoonbeek-Beverst won met 1-0 van Diest. Voor aanvang van de competitie had de thuisploeg wat graag voor een 9 op 12 getekend. Dat ontkent ook een breed glimlachende Thomas Telegrafo niet, zaterdag auteur van het enige doelpunt.

  1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
    TV

    ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

    Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.