Thomas Rasschaert is op het middenveld van eersteprovincialer SK Munkzwalm als stofzuiger een vaste waarde.
Volledig scherm
Thomas Rasschaert is op het middenveld van eersteprovincialer SK Munkzwalm als stofzuiger een vaste waarde. © Geert De Rycke

Thomas Rasschaert met SK Munkzwalm naar leider Hogerop Kalken: “Voor ons interessante uitdaging”

VOETBAL EERSTE PROVINCIALEEen duel om de leidersplaats is het niet, want leider Hogerop Kalken telt 7 punten meer dan SK Munkzwalm. Toch is het voor alle blauw-witten een partij om naar uit te kijken, want als nieuwkomer in eerste staat Munkzwalm meteen op plaats twee.

  1. Coach Urbain Spaenhoven wil komende maanden nog progressie zien bij Lokeren-Temse: “We moeten een tempo hoger kunnen voetballen”
    voetbal tweede nationale A

    Coach Urbain Spaenhoven wil komende maanden nog progressie zien bij Lokeren-Tem­se: “We moeten een tempo hoger kunnen voetballen”

    De kloof met de koplopers is amper drie punten, het nieuwe systeem werpt z'n vruchten af en een ex-prof kwam de kern nog versterken. Lokeren-Temse lijkt gewapend om mee te strijden voor de titel. 't Is te zeggen: als corona geen roet in het eten gooit. “Van die onbeheersbare factor heb ik nog het meeste schrik”, klinkt Urbain Spaenhoven op zijn hoede.