Thomas Paumen (nr. 99) wil in derde nationale B de titel pakken met KVC Houtvenne.
Volledig scherm
Thomas Paumen (nr. 99) wil in derde nationale B de titel pakken met KVC Houtvenne. © OSD

Thomas Paumen en KVC Houtvenne blijven op kop na 2-0-zege tegen Nijlen: “We zitten op schema”

voetbal derde nationale BIn derde nationale B heeft KVC Houtvenne zaterdagavond zijn leidersplaats bevestigd met een logische 2-0-thuiszege tegen staartploeg Nijlen. Achtervolger Wezel won met klinkende 7-1-cijfers tegen Zwarte Leeuw, dus het verschil blijft drie punten.

  1. Stouf wint de Legend Boucles, vader en dochter Kenis doen het ook zeer goed. Publiek heel het weekend zeer gedisciplineerd.
    autosport Antwerpen

    Stouf wint de Legend Boucles, vader en dochter Kenis doen het ook zeer goed. Publiek heel het weekend zeer gediscipli­neerd.

    De Legend Boucles @ Bastogne is een zeer bijzondere proef, een wedstrijd ook die erg veeleisend is. De editie 2023 vormde daarop geen uitzondering, in tegendeel. De lijst van opgevers was bijzonder indrukwekkend, terwijl de wedstrijd nooit beslist leek. Net als in 2011, zijn het de West-Vlamingen Stefaan Stouf en Joris Erard die de zege wegkapen en nu tweemaal op het palmares van de grootste Belgische rally voor historische bolides staan. Kempenaar Guino Kenis en zijn co Bjorn Vanoverschelde werden in hun BMW knap tweede, terwijl dochter Julie Kenis ook haar visitekaartje afgaf.