Robbe Decostere en Thomas Didillon, met tussen hen in keeperscoach Dany Verlinden, stapten op Beerschot met de glimlach van het terrein na de zege in twee delen. “We hebben het heel volwassen uitgespeeld.”
Volledig scherm
Robbe Decostere en Thomas Didillon, met tussen hen in keeperscoach Dany Verlinden, stapten op Beerschot met de glimlach van het terrein na de zege in twee delen. “We hebben het heel volwassen uitgespeeld.” © Belga

Thomas Didillon (Cercle Brugge) na zege in Beerschot op zijn hoede: “Elke match heeft zijn waarheid”

voetbal 1AMet een piepjong elftal en in twee stukken, een keer 55 en een keer 35 minuten, veroverde Cercle Brugge voor het eerst sinds 2011 nog eens een overwinning op de openingsspeeldag van de competitie. Thomas Didillon (25) en Robbe Decostere (23) waren op Dino Hotic na de oudsten tussen de lijnen en gingen voorop in de strijd op het Kiel.

 1. Bram Criel en promovendus Wavria blijven ongeslagen na derby tegen KGR Katelijne (2-0) en zijn alleen leider: “Ik zag zelden een groep die zó durft voetballen”
  voetbal tweede provinciale A

  Bram Criel en promoven­dus Wavria blijven ongeslagen na derby tegen KGR Katelijne (2-0) en zijn alleen leider: “Ik zag zelden een groep die zó durft voetballen”

  SK Wavria dwong vorig seizoen de promotie af via de eindronde en op dat enthousiasme gaat het dit seizoen duidelijk nog door. De promovendus won zondag de derby tegen KGR Katelijne met 2-0 en zo blijven Bram Criel en zijn maats als enige ploeg nog ongeslagen dit seizoen en voeren ze zelfs verrassend de rangschikking aan in tweede provinciale A.
 1. Streamz-serie '2DEZIT’ brengt studentenleven in beeld: relaties, vriendschap én de zoektocht naar jezelf
  Play
  TV

  Streamz-se­rie '2DEZIT’ brengt studenten­le­ven in beeld: relaties, vriend­schap én de zoektocht naar jezelf

  ‘2DEZIT’ verschijnt vanaf 29 september op Streamz. De serie geeft de kijkers een inkijk in het turbulente studentenleven. Hoofdrollen Lotte (Ninalotte Roose), Lucas (Nathan Bouts) en hun kotgenoten komen voor heel wat uitdagingen en moeilijke keuzes te staan. Ze worden geconfronteerd met relaties, vriendschappen, drugs en gaan op zoek naar hun ware identiteit. De reeks gaat geen enkel taboe uit de weg.