Thomas Di Giacomo van Hubo Handbal hier in actie tegen doelman Evan De Lange van Volendam.
Volledig scherm
Thomas Di Giacomo van Hubo Handbal hier in actie tegen doelman Evan De Lange van Volendam. © Bart Borgerhoff

Thomas Di Giacomo (Hubo Handbal): “We moeten de positieve lijn doortrekken tegen Atomix”

Handbal Bene-LeagueDe nieuwe fusieclub Hubo Handbal kon nog niet uitblinken in de topwedstrijden van de BENE-League. De Nederlandse coach Peter Portengen koos tot nu grotendeels voor de ervaren spelers van het vroegere Tongeren. De jeugd van Initia Hasselt krijgt ook wel kansen, maar wat minder. Eén van de vroegere Tongerse talenten, Thomas Di Giacomo, kon zich de laatste weken manifesteren. Hubo Handbal won twee keer met ruime cijfers tegen Tachos en Bevo. Die lijn moet worden doorgetrokken uit bij Atomix Haacht.

 1. Patro Eisden-spits Elvis Mehanovic wil in Ninove “vlammen”: “Mijn aanpassing is voorbij, zondag wil ik scoren”
  VOETBAL EERSTE NATIONALE

  Patro Eis­den-spits Elvis Mehanovic wil in Ninove “vlammen”: “Mijn aanpassing is voorbij, zondag wil ik scoren”

  Aanwinst Elvis Mehanovic voelt zich reeds helemaal thuis bij Patro Eisden. Begin januari maakte Mehanovic de overstap van SK Tongeren naar Patro Eisden om de langdurig afwezigheid van de geblesseerde aanvallers Elie Sam Bruce en Roman Ferber op te vangen. De centrumspits paste zich snel aan en overbrugde op korte tijd het niveauverschil tussen eerste en tweede klasse. Zowel op training als tijdens de competitiewedstrijden toonde Mehanovic veel inzet en was hij niet bang om zijn truitje nat te maken. En dit tot ieders tevredenheid. Enkel de doelpunten bleven voorlopig uit. “De voorbije weken was het steeds net niet. Nu de aanpassingsperiode voorbij is, ben ik klaar om zondag in Ninove de netten bol te zetten”, klinkt een gemotiveerde Mehanovic.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.