Thomas Aertsen (in het wit) was in de eindronde al goed voor drie treffers en twee assists.
Volledig scherm
Thomas Aertsen (in het wit) was in de eindronde al goed voor drie treffers en twee assists. © Mpics

Thomas Aertsen staat in eindronde op zucht van promotie met Loenhout: “We zouden geen vogel voor de kat zijn in eerste provinciale”

voetbal tweede provincialeLoenhout staat op het punt om geschiedenis te schrijven. Dankzij een 1-2-zege in de heenmatch tegen Bonheiden liggen Thomas Aertsen en co in polepositie om voor het eerst in het bestaan van de club te promoveren naar eerste provinciale.

  1. Gilles Magnus pakt zege in Wereldbeker voor toerwagens: “In mijn laatste kwalificatie zette ik de ronde van mijn leven neer”
    autosport

    Gilles Magnus pakt zege in Wereldbe­ker voor toerwagens: “In mijn laatste kwalifica­tie zette ik de ronde van mijn leven neer”

    Gilles Magnus deed tijdens de Spaanse manche van het FIA WTCR-kampioenschap een uitstekende zaak. Op het circuit van Aragon boekte hij een pole positie, snelste wedstrijdronde en zege in de eerste race. In de tweede race vertrok hij als tiende, maar ook daar wist onze landgenoot wat punten te sprokkelen. Dat levert hem ook de tweede plaats in de tussenstand op voor hij volgend weekend richting Portugal trekt.