Thijs De Ridder in actie in de Europese wedstrijd tegen Bergen, door Giants gewonnen met 77-63.
Volledig scherm
Thijs De Ridder in actie in de Europese wedstrijd tegen Bergen, door Giants gewonnen met 77-63. © Gmax

Thijs De Ridder bekert met Antwerp Giants tegen Royal IV en met de tweede ploeg tegen Kangoeroes Mechelen

Basketbal BNXT-leagueDubbele bekeropdracht voor Antwerp Giants in de 1/8ste finale van de Beker van België. De tweede ploeg ziet haar knap bekerparcours beloond met een wedstrijd tegen topklasser Kangoeroes Mechelen. Giants1 maakt zaterdagavond de verplaatsing naar tweedeklasser Royal IV Brussel.

 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 1. Beerschotvoorzitter Francis Vrancken kijkt al uit naar derby van zondag: “Ergens zou het jammer zijn als Nainggolan niet fit raakt”
  Voetbal 1A

  Beerschot­voor­zit­ter Francis Vrancken kijkt al uit naar derby van zondag: “Ergens zou het jammer zijn als Nainggolan niet fit raakt”

  Bij Beerschot (dat donderdag nog voor de beker tegen Standard speelt) waren er geen individuele spelersinterviews mogelijk in aanloop naar de derby van zondag tegen Antwerp. Gelukkig is voorzitter Francis Vrancken één van de meest bereikbare bestuurders in het Belgisch voetbal. “Ik zou het ergens wel jammer vinden als Radja Nainggolan bij Antwerp niet speelklaar geraakt”, laat Vrancken drie dagen voor de burenstrijd weten.
 2. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.