In dit duel zien we Oostkampenaar Declan De Waele zich wegdraaien van de bezoekende Lebbekenaar Kenneth De Jonghe.
Volledig scherm
In dit duel zien we Oostkampenaar Declan De Waele zich wegdraaien van de bezoekende Lebbekenaar Kenneth De Jonghe. © VDB

Thijs Benoot en SV Oostkamp winnen topper tegen Lebbeke na tumultueus slot: “Een rollercoaster van emoties”

voetbal derde nationale ASV Oostkamp klimt na een 1-0-zege tegen (voormalig leider) Lebbeke naar een gedeelde koppositie in derde nationale A. In een aangename topper viel de beslissing in de slotminuten. De rood-witte formatie kreeg in korte tijd twee strafschoppen toegekend. De eerste werd nog gemist door Canoot, maar de tweede elfmeter ramde Willem wel hard in doel. De Oostkampenaars staan zo met een knappe tien op twaalf mee aan de leiding.

0 reacties

 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 2. De kans op overstromingen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg
  Livios

  De kans op overstro­min­gen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg

  Wie vastgoed verkoopt of verhuurt, is verplicht om preciezere informatie te verstrekken over de overstromingsgevoeligheid van de woning. Die informatieplicht is er al tien jaar, maar werd in januari verstrengd. Het overstromingsrisico wordt voortaan opgesplitst in een G-score voor het gebouw en een P-score voor het perceel. Bouwsite Livios zocht uit wat er precies veranderd is.