RWDM-preses Thierry Dailly kan zijn nieuwe trainer Vincent Euvrard (nog) niet beloven dat er versterking komt deze wintermercato.
Volledig scherm
RWDM-preses Thierry Dailly kan zijn nieuwe trainer Vincent Euvrard (nog) niet beloven dat er versterking komt deze wintermercato. © Belga

Thierry Dailly (RWDM) over windstilte transfers: “Deze groep heeft nog een groeimarge van twintig procent”

voetbal 1BVeel beweging op het veld, waar onder trainer Vincent Euvrard keihard wordt gewerkt naar de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe jaar tegen Lommel, op zondag 24 januari om 20 uur. Geen beweging naast het veld, waar de supporters nochtans reikhalzend uitkijken naar de eerste inkomende wintertransfer. De vraag is of RWDM überhaupt spelers gaat aantrekken, gezien de financiële beperkingen door de coronacrisis.

 1. Ibrahima Seck met Zulte Waregem naar Waasland-Beveren: “Voor mij begon het in België op de Freethiel”
  VOETBAL 1A

  Ibrahima Seck met Zulte Waregem naar Waas­land-Beveren: “Voor mij begon het in België op de Freethiel”

  De rangschikking al eens goed bestudeerd? Dat heeft trainer Francky Dury ongetwijfeld gedaan, en die heeft vastgesteld dat Zulte Waregem nog amper zes punten achterstand telt op Charleroi, de nummer... drie. Reden genoeg dus om de huidige goede reeks van twintig op dertig komende zaterdag een verlengstuk te geven. Essevee trekt naar Waasland-Beveren, en dat is vooral voor Ibrahima Seck een match met een speciaal randje.
 2. Maxim Vandamme wordt eerste hoofdtrainer van het nieuwe SK Roeselare-Daisel: “Schitterende uitdaging”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Maxim Vandamme wordt eerste hoofdtrai­ner van het nieuwe SK Roeselare-Dai­sel: “Schitte­ren­de uitdaging”

  Er zal volgend seizoen weer gevoetbald worden op Schiervelde. Eersteprovincialer VK Dadizele en de jeugdwerking van SV Roeselare reikten elkaar immers de hand en zullen vanaf de volgende competitie het nieuwe SK Roeselare-Daisel vormen. Wellicht met een start in eerste provinciale, want het ziet ernaar uit dat de huidige jaargang zal stilgelegd worden. De ervaren coach Maxim Vandamme (59), momenteel nog aan de slag bij eersteprovincialer Eendracht Wervik, wordt alvast de eerste hoofdcoach van de nieuwe club.
 1. Vercauteren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"
  Play
  Antwerp

  Vercaute­ren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"

 2. Hier is hij: de aftermovie van de Gouden Schoen 2020!
  Play

  Hier is hij: de aftermovie van de Gouden Schoen 2020!