Thibo Somers krijgt een aai over de bol van ploegmaat Olivier Deman, die de actie tot zijn doelpunt inleidde en die enkele minuten later ook een strafschop afdwong.
Volledig scherm
Thibo Somers krijgt een aai over de bol van ploegmaat Olivier Deman, die de actie tot zijn doelpunt inleidde en die enkele minuten later ook een strafschop afdwong. © BELGA

Thibo Somers loodst Cercle Brugge naar winst in Eupen: “Maar goede prestatie was dit zeker niet”

VOETBAL 1AMet de eerste driepunter van 2022 op zak kwam Thibo Somers met een kamerbrede glimlach de Mixed Zone binnengestapt in de ijskelder Am Kehrweg. “Dit is een beloning voor ons doorzettingsvermogen”, oordeelt de matchwinnaar van groen-zwart. “Al vloekte ik toch, toen ik die goede kans net voor mijn goal om zeep hielp.”

  1. Olsa Brakel wuift kersvers prof Visar Shala uit met eindrondezege: “Zijn overstap naar Antwerp betekent dat we goed bezig zijn”
    voetbal tweede nationale

    Olsa Brakel wuift kersvers prof Visar Shala uit met eindronde­ze­ge: “Zijn overstap naar Antwerp betekent dat we goed bezig zijn”

    Een jeugdig Olsa heeft voor een stevige stunt gezorgd door met 1-2 te gaan winnen op het veld van Lyra-Lierse. Ondanks de winst zit het seizoen er voor de jongens van coach Nijst wel op, want de club vroeg geen licentie aan voor eerste nationale. Met de winst zorgde de ploeg wel voor een gepast afscheid voor Visar Shala die volgend seizoen prof wordt bij eersteklasser Antwerp. Kevin Haezebroeck was voor de gelegenheid coach op Lyra-Lierse.