Thibaut Vervoort groeide in Tokyo uit tot een topper in 3x3.
Volledig scherm
Thibaut Vervoort groeide in Tokyo uit tot een topper in 3x3. © Belga

Thibaut Vervoort bekomt van olympisch 3x3 avontuur: “Focus mag nu niet verslappen”

Basketbal 3x3Thibaut Vervoort is terug thuis, nadat hij met de 3x3 een knappe vierde plaats uit de brand sleepte op de Olympische Spelen in Tokyo. De Keerbergenaar kan even alles rustig laten bezinken, maar al te lang mag dat niet duren. Eind september staat het Europese kampioenschap op de agenda en de verwachtingen zijn onbewust nu plots veel groter.

 1. Tom Verhoeven debuteert als T1 van Rupel Boom met stuntzege in Knokke (1-3): “Dit is een statement”
  Voetbal 1N

  Tom Verhoeven debuteert als T1 van Rupel Boom met stuntzege in Knokke (1-3): “Dit is een statement”

  Rupel Boom speelde zondag een bewogen week overtuigend van zich af. Op bezoek bij Knokke wonnen de Steenbakkers oververdiend met 1-3 dankzij goals van Abaz, Sula en Nzinga. En die cijfers waren niet eens overdreven, want terwijl kansen creëren nog een groot pijnpunt was de voorbije weken, voetbalden de bezoekers aan de kust een karrenvracht loepzuivere mogelijkheden bij mekaar. Tom Verhoeven, coach ad interim na het vertrek van Greg Vanderidt, glunderde na afloop.
 2. Thomas Cools en Rapid Leest overklassen Bornem en vegen nul van de tabellen: “Getoond tot wat een voltallig Leest in staat is”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Thomas Cools en Rapid Leest overklas­sen Bornem en vegen nul van de tabellen: “Getoond tot wat een voltallig Leest in staat is”

  Na drie wedstrijden zonder punten en goals veegde eersteprovincialer Rapid Leest zondag in de derby tegen Bornem de nul van alle tabellen. En hoe! De Leestenaars toonden zich een klasse sterker en stuurden de bezoekers met een zware 6-1-pandoering huiswaarts dankzij goals van Glouftsis (2), Dahman, Amazou, Bouwmeester en Cools. Een zucht van opluchting weerklonk bij Rapid Leest, dat dankzij de zege meteen de rode lantaarn doorgeeft aan Ranst.