Vreugde bij de Izegem Tribes na de winst tegen Hilversum.
Volledig scherm
Vreugde bij de Izegem Tribes na de winst tegen Hilversum. © Facebook Izegem Tribes/RV

Thibault Demasure en Izegem Tribes hebben eerste zege in BNL Football League beet: “Verdedigend speelden we een knappe wedstrijd”

AMERICAN FOOTBALL BNL Football LeagueDe Izegem Tribes namen in de BNL Football League met 20-7 afstand van het Nederlandse Hilversum Hurricanes. De Tribes staan na twee speeldagen, met één overwinning en één nederlaag, in de middenmoot. Midden april wacht de West-Vlamingen de volgende competitie-opdracht bij het Nederlandse Arnhem.

  1. Dames Kontich pakken titel bij concurrent, maar promoveren niet naar Super League: “Dit doet geen afbreuk aan ons seizoen”
    PREMIUM
    damesvoetbal

    Dames Kontich pakken titel bij concurrent, maar promoveren niet naar Super League: “Dit doet geen afbreuk aan ons seizoen”

    De dames van Kontich FC kroonden zich zaterdagnamiddag tot kampioen in de tweede afdeling. De Kontjes hadden aan een punt genoeg tegen eerste achtervolger Standard B om de titel te vieren en dus volstond het 0-0 gelijkspel om de champagne te ontkurken. Kleine domper op de feestvreugde: ondanks de knappe resultaten promoveert Kontich straks niet naar het hoogste niveau. De financiële eisen van de Super League zijn te hoog voor de club.