Thibaud Verlinden is terug bij Stoke City na een zware kruisbandblessure.
Volledig scherm
Thibaud Verlinden is terug bij Stoke City na een zware kruisbandblessure. © Photo News

Thibaud Verlinden is na tien maanden blessureleed terug bij Stoke City en aast op minuten: “Ik wil spelen, hier of ergens anders”

BUITENLANDS VOETBALThibaud Verlinden (21) is terug van weggeweest. Nadat een zware blessure hem al voor de tweede keer in drie jaar tijd lange tijd aan de kant hield, is hij opnieuw klaar om te knallen in de Engelse Championship bij Stoke City. Voorlopig dan toch, want Verlinden verloor naar eigen zeggen al te veel tijd de voorbije jaren en wil maar een ding: wedstrijden spelen.

 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Multisporten kreunen onder corona: Helft van deelnemers verschijnt niet aan start in Damme en crisisoverleg over Hel van Kasterlee

  Multispor­ten kreunen onder corona: Helft van deelnemers verschijnt niet aan start in Damme en crisisover­leg over Hel van Kasterlee

  Met meer dan 120 ingeschreven deelnemers leek de Damse Duivelshond-duatlon opnieuw een groot succes te worden. Maar zaterdag kwam minder dan de helft van de ingeschreven deelnemers uiteindelijk aan de start. De Gentse Debbie Sanders en Leuvenaar Pieter Ooms kaapten op de lange afstand de zege weg, maar na afloop was toch vooral het feit dat ook de multisport kreunt onder corona hét gespreksonderwerp. Maandag vindt overigens crisisoverleg plaats of en hoe de Hel van Kasterlee, de zwaarste winterduatlon ter wereld, op 19 december kan doorgaan.