Thibau Verhofstadt schudde in de laatste hectometers van Wingenekoers Tom Vermeer af en won deze nationale interclub.
Volledig scherm
Thibau Verhofstadt schudde in de laatste hectometers van Wingenekoers Tom Vermeer af en won deze nationale interclub. © VDB

Thibau Verhofstadt wint Wingenekoers: “Blij dat ik het overwicht van de ploeg kon afronden”

WIELRENNENLotto-Soudal U23 noch EFC-L&R-Vulsteke woensdag aan de start van Wingenekoers. Dus waren de renners van Tarteletto-Isorex bijna verplicht om het laken naar hen toe te trekken. Oost-Vlaming Thibau Verhofstadt rondde het overwicht af.

  1. Siegerd Degeling (E.Termien) neemt zijn taak ter harte: “Een ploegkapitein heeft een voorbeeldfunctie op en naast het veld”

    Siegerd Degeling (E.Termien) neemt zijn taak ter harte: “Een ploegkapi­tein heeft een voorbeeld­func­tie op en naast het veld”

    Na twee nederlagen op rij kon Eendracht Termien vorig weekend een eerste overwinning vieren. Met onder meer twee doelpunten van ploegkapitein Siegerd Degeling bleef de Genkse derdeklasser baas over Koersel. Zondagmiddag wacht Eendracht een nieuwe derby, dan komt Wellen op bezoek. “Het is niet het eerste jaar dat Termien een slechte start kent. Een nieuwe derbyzege zet de trein opnieuw helemaal op de rails”, aldus de nieuwe Termienkapitein.