Vreugde bij OHL en verdediger Cenk Özkacar (derde van links) na zijn doelpunt.
Volledig scherm
Vreugde bij OHL en verdediger Cenk Özkacar (derde van links) na zijn doelpunt. © Photo News

Tevredenheid overheerst bij OHL na knap punt op Club Brugge: “Hier tekent iedereen vooraf voor”

Voetbal 1ABijna konden we op vrijdagavond al spreken van de stunt van het weekend. OH Leuven stond tot een kwartier voor affluiten 0-1 voor tegen Club Brugge. Een punt bleek het hoogst haalbare, al waren ze daar bij OHL zeer tevreden mee.

0 reacties

 1. Dennis Hamers (Termien) verlengt zijn contract en speelt zaterdag tegen ex-ploeg Wellen: “We gaan er voluit voor de zege”

  Dennis Hamers (Termien) verlengt zijn contract en speelt zaterdag tegen ex-ploeg Wellen: “We gaan er voluit voor de zege”

  Met de derby Wellen-Termien staan dit weekend twee Limburgse teams uit de top vijf van de klassering tegenover elkaar. Na Houtvenne toonde Wellen zich tot hiertoe de sterkte thuisploeg en Termien de sterkste uitploeg van de reeks. Dat dit zaterdagavond vonken gaat geven, staat buiten kijf. Voor Termien-trainer Dennis Hamers wordt het een speciale wedstrijd. Nog niet zo lang geleden was hij nog hoofdcoach bij Wellen.
 2. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.