Jutta Van de Vyver (Asterix Avo): “Niveau bevestigen en enkele details beter uitvoeren.”
Volledig scherm
Jutta Van de Vyver (Asterix Avo): “Niveau bevestigen en enkele details beter uitvoeren.” © Geert De Rycke

Terugwedstrijd Asterix Avo tegen Olympiacos Piraeus in de voorronde van de CL: “Er zijn mogelijkheden, maar dan moet alles kloppen”

volleybalHet team van trainer-coach Kris Vansnick is in volle opbouw - zij hebben nog geen enkele competitiewedstrijd in de benen - en toch toonden de Asterix Avo-meisjes vorige week dat er zelfs in de CL knap volleybal kan getoond worden tegen het Griekse Piraeus. Omdat Asterix Avo vorige week in Griekenland de eerste set won en pas na 25-23 de vierde set verloor, zou men kunnen stellen dat er dinsdag (18u30) mogelijkheden zijn in de sporthal van Beveren tijdens de terugwedstrijd tegen Olympiacos. 

 1. Esteban Casagolda (FCV Dender): 
“De goals zullen wel volgen”
  voetbal eerste nationale

  Esteban Casagolda (FCV Dender): “De goals zullen wel volgen”

  De verplaatsing naar Mandel United moet na de karige puntenoogst van de jongste weken voor FCV Dender de volle buit opleveren. De fusieclub tussen Izegem en Ingelmunster pakte vorige week op Rupel Boom evenwel zijn eerste competitiezege en zal daar ongetwijfeld vertrouwen uit putten. Voor Esteban Casagolda maakt dat niets uit. “We moeten alleen naar onszelf kijken en een sterke prestatie neerzetten.”
 2. Christof Van Goethem: “Het Antwerp Volley Team moet voortaan zonder twijfels starten als voorbereiding op het bekerduel tegen Haasrode-Leuven”
  Volleybal Beker van België

  Christof Van Goethem: “Het Antwerp Volley Team moet voortaan zonder twijfels starten als voorberei­ding op het bekerduel tegen Haasrode-Leu­ven”

  Het mannenteam van Interfreight Brabo Antwerp heeft zich woensdag - na een overwinning tegen Berg-op-Wijgmaal - geplaatst voor de volgende ronde van de Beker van België. De volleyballers van trainer-coach Christof Van Goethem mogen zich opmaken voor het absolute toptreffen tegen Volley Haasrode-Leuven op het einde van deze maand. Thuis in de Arenahal. Wordt dat de nieuwe hel van Deurne?