Jutta Van de Vyver (Asterix Avo): “Niveau bevestigen en enkele details beter uitvoeren.”
Volledig scherm
Jutta Van de Vyver (Asterix Avo): “Niveau bevestigen en enkele details beter uitvoeren.” © Geert De Rycke

Terugwedstrijd Asterix Avo tegen Olympiacos Piraeus in de voorronde van de CL: “Er zijn mogelijkheden, maar dan moet alles kloppen”

volleybalHet team van trainer-coach Kris Vansnick is in volle opbouw - zij hebben nog geen enkele competitiewedstrijd in de benen - en toch toonden de Asterix Avo-meisjes vorige week dat er zelfs in de CL knap volleybal kan getoond worden tegen het Griekse Piraeus. Omdat Asterix Avo vorige week in Griekenland de eerste set won en pas na 25-23 de vierde set verloor, zou men kunnen stellen dat er dinsdag (18u30) mogelijkheden zijn in de sporthal van Beveren tijdens de terugwedstrijd tegen Olympiacos. 

  1. Dave Van Waes slikt met Ninove pijnlijke nederlaag tegen Mandel: “Drie keer het doelhout getroffen”
    Voetbal Eerste nationale

    Dave Van Waes slikt met Ninove pijnlijke nederlaag tegen Mandel: “Drie keer het doelhout getroffen”

    De euforie na de belangrijke zege van vorige week op Antwerp B heeft op De Kloppers opnieuw plaatsgemaakt voor realisme. Ninove speelde tegen het als voorlaatste gerangschikte Mandel lang geen slechte match, maar bleef, vooral omwille van een flinke dosis pech, wel met lege handen achter. Door dit verlies deed Ninove een bijzonder slechte zaak, want niet alleen sluipt Mandel dichterbij, ook een aantal andere ploegen uit de onderste regionen pakten punten.