"Het behoud na onze sensationele remontada was ongetwijfeld het sportieve hoogtepunt van mijn eerste jaar als voorzitter. Toen we in Moeskroen het onmogelijke mogelijk maakten, wist ik dat het niet meer kon mislopen."
Volledig scherm
"Het behoud na onze sensationele remontada was ongetwijfeld het sportieve hoogtepunt van mijn eerste jaar als voorzitter. Toen we in Moeskroen het onmogelijke mogelijk maakten, wist ik dat het niet meer kon mislopen." © Photo News

Terugblik met Vincent Goemaere op bewogen eerste jaar als voorzitter van Cercle Brugge: “Never Give Up”

Voetbal Eerste klasse AVoorlaatste met 18 punten uit 18 wedstrijden: door de inhaalzege van Sint-Truiden zakt Cercle Brugge uiteindelijk nog naar een mogelijke degradatieplaats aan het eind van een voetbaljaargang die het aanvatte als hekkensluiter met 11 punten uit 21 wedstrijden. Over de sensationele redding met Bernd Storck, over de goede start en de terugval met Paul Clement, over het stadiondossier en een veelbesproken lockdownfeestje, over de moedigste aller groen-zwarten Miguel Van Damme én over zijn bewogen eerste (corona)jaar als voorzitter van Cercle Brugge: een terugblik op 2020 met Vincent Goemaere.

 1. Frank Goossens (Pelt) over het stopzetten van de competitie: “Vooral tevreden dat er duidelijkheid is”
  Voetbal Derde nationale B

  Frank Goossens (Pelt) over het stopzetten van de competitie: “Vooral tevreden dat er duidelijk­heid is”

  Pelt-manager Frank Goossens reageert tevreden, maar ook teleurgesteld op de beslissing om de competitie in het amateurvoetbal stop te zetten. “Ik heb heel veel begrip voor de beslissing, maar net als iedereen voeg ik er graag een jammer aan toe. Jammer voor de spelers, jammer voor de sportieve staf en vooral jammer voor de vrijwilligers en supporters. Sorry daarvoor, we hebben hen dit seizoen amper iets kunnen bieden”, vertelt Goossens.
 1. Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"
  Play

  Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"

 2. De hoogtepunten van een fraaie topper tussen Club en Genk
  Play
  Jupiler Pro League

  De hoogtepun­ten van een fraaie topper tussen Club en Genk