Mehdi Terki moest door een enkelblessure een groot deel van de voorbereiding missen bij RWDM
Volledig scherm
Mehdi Terki moest door een enkelblessure een groot deel van de voorbereiding missen bij RWDM © BELGA

Terki maakt na blessure wederoptreden bij Brusselse club, dat Ibrahima Sory Sankhon (STVV) binnenhaalt

Voetbal 1BZaterdagavond won RWDM met forfaitcijfers van de Waalse tweedenationaler Rebecq, waar ex-RWDM-speler Anthony Bova in de basis stond en bij diens vervanging kort na de rust een warm applaus kreeg van de Molenbeekse supporters. Een dag later kondigde de club de komst aan van de Guinese international Ibrahima Sory Sankhon, die transfervrij overkomt van STVV 

 1. Koerselvoorzitter Jos Haegedorens over de match tegen Termien: “Zespuntenmatch? Voor ons niet”
  Voetbal Derde nationale B

  Koersel­voor­zit­ter Jos Haegedo­rens over de match tegen Termien: “Zespunten­match? Voor ons niet”

  Koersel staat in zijn tweede thuisopdracht van het seizoen al meteen voor een interessante uitdaging. Net als tegenstander Termien konden de Weerstandjongens nog geen punten pakken. De ploeg die zaterdag met lege handen blijft, ziet de achterstand op de rest van het peloton groter worden? “Een zespuntenmatch? Niet voor ons, misschien wel voor Termien, want die ploeg heeft blijkbaar ambitie”, klinkt het bij Koerselvoorzitter Jos Haegedorens.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.