Gert Vanderlinden is zowel coach als secretaris op TC Stade Leuven en geeft ook nog les aan het Leuvense Redingenhof.
Volledig scherm
Gert Vanderlinden is zowel coach als secretaris op TC Stade Leuven en geeft ook nog les aan het Leuvense Redingenhof. © Vertommen

Tennistrainers in de spotlights in Gamechangers-campagne van Tennis Vlaanderen: “Eén van de mooiste jobs”

tennisTennis Vlaanderen lanceerde onlangs de Gamechangers-campagne, om zowel de coaches de extra aandacht te geven die ze verdienen als het sluimerende tekort aan trainers in de tennissport tegen te gaan. Geen moment te vroeg, vindt ook Gert Vanderlinden, trainer B van TC Stade Leuven.

 1. Dante Vanzeir maakt rentree bij Union met vlotte zege tegen Overijse: “Het deed deugd om opnieuw op het veld te staan”
  voetbal 1A

  Dante Vanzeir maakt rentree bij Union met vlotte zege tegen Overijse: “Het deed deugd om opnieuw op het veld te staan”

  Union heeft er al twee oefenwedstrijden opzitten en telkens werd het een vlotte zege voor de kersverse eersteklasser. Afgelopen zaterdag stond de oefenpot tegen Tempo Overijse ook in het teken van de terugkeer van Dante Vanzeir. De 23-jarige aanvaller werd vorig seizoen topschutter in 1B en de Brusselaars rekenen komend seizoen in 1A ook op zijn doelpunten.
 2. Gent-Kroatische topper Sonja Skevin laat in Lievegem voor het eerst van zich spreken: “Zege doet beste verhopen voor rest van seizoen”
  triatlon

  Gent-Kroatische topper Sonja Skevin laat in Lievegem voor het eerst van zich spreken: “Zege doet beste verhopen voor rest van seizoen”

  Heel wat triatlonkenners zullen afgelopen zondag de wenkbrauwen gefronst hebben bij het nieuws dat ene Sonja Skevin in de halve triatlon van Lievegem de winst pakte. In eigen land is de Kroatische een absolute topper en werd ze al ontelbare keren nationaal kampioene. Nu ze de komende jaren in Gent zal werken en studeren, wil ze ook in ons land naam en faam maken. “Uiteraard wil ik me tonen in België”, vertelt Skevin ambitieus.