Bram Beynen begon een paar jaar terug als tenniscoach bij KTC Diest, maar geeft nu vooral conditietrainingen.
Volledig scherm
Bram Beynen begon een paar jaar terug als tenniscoach bij KTC Diest, maar geeft nu vooral conditietrainingen. © MGD

Tennis Vlaanderen plaatst trainers in de schijnwerpers in ‘Gamechangers’-campagne: “Jongeren letterlijk én figuurlijk zien groeien”

TennisNiet alleen voor tennissend Vlaanderen was het een moeilijke winter, ook de trainers konden de voorbije maanden slechts in mindere mate hun passie/job uitoefenen omdat alleen de jeugd onder 13 jaar les kon volgen indoor. Hét moment vond Tennis Vlaanderen om die ‘Gamechangers’ via een specifieke campagne in de bloemetjes te zetten. Eén van hen is Bram Beynen, bezig aan z’n vierde jaar als coach op KTC Diest.

  1. Amaury Capiot blikt met gemengde gevoelens terug op de Baloise Belgium Tour: “Geen hoogvlieger, maar voel me steeds beter”
    Wielrennen

    Amaury Capiot blikt met gemengde gevoelens terug op de Baloise Belgium Tour: “Geen hoogvlie­ger, maar voel me steeds beter”

    Amaury Capiot (Team Arkéa Samsic) leverde in de slotrit van de Baloise Belgium Tour stevig werk om sprinter Nacer Bouhanni af te zetten. De Fransman geraakte niet verder dan de vijfde plaats. Capiot blikte met gemengde gevoelens terug op zijn Ronde van België.”Ik had gehoopt met goede benen te kunnen starten, maar pas op de vierde dag liep het echt lekker. Dinsdag rijd ik nog Parijs-Camenbert, daarna gaat de focus naar het BK”, zegt Capiot.