Robin Peeters werd onlangs voorgesteld bij Tempo Overijse.
Volledig scherm
Robin Peeters werd onlangs voorgesteld bij Tempo Overijse. © Tempo-overijse.be / RV

Tempo Overijse trekt middenvelder Robin Peeters aan: “Ik wil eerst en vooral opnieuw plezier hebben op het veld”

voetbal derde nationale AMet de komst van Robin Peeters heeft derdenationaler Tempo Overijse “nog een laatste transfer gerealiseerd voor het komende seizoen.” De 25-jarige middenvelder speelde in de jeugd nog voor de Overijsenaren en keert nu na omzwervingen bij OH Leuven, STVV, Geel, Union Petange, Wijgmaal en Rupel Boom terug.

 1. Eendracht Aalst in eerste cupmatch freewheelend voorbij SV Anzegem
  voetbal beker van België

  Eendracht Aalst in eerste cupmatch freewhee­lend voorbij SV Anzegem

  De eerste hindernis in de beker van België werd door Eendracht Aalst vlot genomen. Derdenationaler SV Anzegem werd met 5-1 ingeblikt. De spitsen Mbaye en Dekuyper, met twee goals, waren meteen beslissend. De flankspelers Wantens en Razzi pikten eveneens hun doelpuntje mee. Volgende week komt Mandel United op bezoek. Naar verluidt zijn de spelers van de West-Vlaamse club niet betaald en bestaat de kans dat er met beloften zal gespeeld worden.
 2. Ameen Al-Dakhil (STVV) na scoreloos gelijkspel bij KV Kortrijk: “Op basis van sterke tweede helft verdienden we de overwinning”
  voetbal jupiler score league

  Ameen Al-Dakhil (STVV) na scoreloos gelijkspel bij KV Kortrijk: “Op basis van sterke tweede helft verdienden we de overwin­ning”

  In het Guldensporenstadion bleven KV Kortrijk en STVV steken op een scoreloos gelijkspel. T1 Bernd Hollerbach liet Perenaar Wolke Janssens in de basis staan. De Duitser Robert Bauer, die vorige week weg bleef van de training om zo een transfer te forceren, zat op de bank. De Kanaries hadden het meeste balbezit en de Kerels loerden op de counter. Na de rust kreeg STVV de beste kansen met een heerlijke trap van een beresterke Frank Boya tegen de paal. STVV blijft twaalf wedstrijden ongeslagen, maar schiet weinig op met drie gelijke spelen op rij.