Kapitein Teddy Teuma: "Ik ben zeer fier op het team dat ze haar professionalisme weet te behouden na het pakken van de titel.”
Volledig scherm
Kapitein Teddy Teuma: "Ik ben zeer fier op het team dat ze haar professionalisme weet te behouden na het pakken van de titel.” © BELGA

Teddy Teuma en Union trekken naar Club NXT: “We bewijzen dat we nog elke wedstrijd spelen om te winnen”

voetbal 1BKampioen Union maakt zich op voor de verplaatsing naar Club NXT. De jongelingen van Brugge zitten in een goede periode met een vier op zes. De Brusselaars zijn dus gewaarschuwd, al toonden ze ook al meermaals dat de honger nog niet gestild is.

 1. Dominika Sobolska is terug in België met de Yellow Tigers: “Vechtersmentaliteit is het handelsmerk van nationale selectie”
  VOLLEYBAL

  Dominika Sobolska is terug in België met de Yellow Tigers: “Vechters­men­ta­li­teit is het handels­merk van nationale selectie”

  De Yellow Tigers speelden zondagavond een oefenwedstrijd tegen Nederland als voorbereiding op de Volley Nations League die op het einde van deze maand van start gaat. Op twee velden tegelijkertijd kreeg de hele Belgische selectie de gelegenheid om zich te tonen tegen de lange Nederlandse meiden. Dominika Sobolska uit Roeselare is blij om terug bij de nationale volleybalselectie te zijn.
 1. VIDEO. Tien jaar geleden stierf Wouter Weylandt: “Weinig mensen hebben zo’n brede glimlach als Wouter had”
  Play
  Wielrennen
  9

  VIDEO. Tien jaar geleden stierf Wouter Weylandt: “Weinig mensen hebben zo’n brede glimlach als Wouter had”

  9 mei
 2. Remco Evenepoel mengt zich plots bij tussensprint en graait twee bonificatieseconden mee
  Play
  Giro
  1

  Remco Evenepoel mengt zich plots bij tussen­sprint en graait twee bonifica­tie­se­con­den mee

  9 mei