Trainer Stijn Geys en zijn staf kunnen opgelucht ademhalen. Zij blijven ook de komende seizoenen aan SK Londerzeel verbonden.
Volledig scherm
Trainer Stijn Geys en zijn staf kunnen opgelucht ademhalen. Zij blijven ook de komende seizoenen aan SK Londerzeel verbonden. © kms

Technische staf SK Londerzeel blijft ook de komende seizoenen op post. Sportief manager Erik Hermans: “Signaal van stabiliteit en continuïteit uitstralen”

voetbal tweede nationale BDe sportieve cel van SK Londerzeel maakte van het voetbalvrije weekend gebruik om werk te maken van de toekomst. Zo blijft de huidige technische staf nog enkele seizoenen langer actief bij de tweedenationaler. 

  1. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
    Livios

    Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

    18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.