Tarteletto-Isorex -renner Gianni Marchand (r., naast eindwinnaar Remco Evenepoel) hield in het eindklassement van de Baloise Belgium Tour de derde plaats vast.
Volledig scherm
Tarteletto-Isorex -renner Gianni Marchand (r., naast eindwinnaar Remco Evenepoel) hield in het eindklassement van de Baloise Belgium Tour de derde plaats vast. © Photo News

Teammanager Peter Bauwens (Tarteletto-Isorex) superblij na Baloise Belgium Tour: “Stijgen 48 plaatsen in UCI-ranking”

WIELRENNEN PROFSIn eigen land de beste prestatie ooit! Dat is de derde plaats in de eindstand van de Baloise Belgium Tour van Gianni Marchand. Tarteletto-Isorex is 130 UCI-punten rijker. Tot groot jolijt van teammanager Peter Bauwens.

  1. Racing Mechelen trekt na woelige voorbereidingsweek naar Schaarbeek voor bekerduel: “De wedstrijdmentaliteit moet beter”

    Racing Mechelen trekt na woelige voorberei­dings­week naar Schaarbeek voor bekerduel: “De wedstrijd­men­ta­li­teit moet beter”

    De coach in quarantaine en nederlagen tegen tweedeprovincialer KGR Katelijne (2-1) en derdeamateurklasser Sint-Niklaas (3-2), dat is de eerste volledige voorbereidingsweek van Racing Mechelen in een notendop. Heel zwart-wit gesteld gesteld natuurlijk en dus analyseert trainer Dave De Herdt ook vanop afstand de prestaties met een nuchtere blik in aanloop naar het bekerduel met eersteprovincialer FC Schaerbeek zaterdagavond.