Deze vertrouwde koerstruien zullen vanaf 1 januari uit het peloton verdwijnen.
Volledig scherm
Deze vertrouwde koerstruien zullen vanaf 1 januari uit het peloton verdwijnen. © RV

Team Elevate p/b Home Solution Soenens wordt opleidingsploeg van Soudal-Quick.Step

Wielrennen BeloftenHome Solution wijzigde de voorbije jaren al enkele keren van naam omdat er een nieuwe sponsor mee op de truitjes kwam. Volgend jaar gaat het echter om een omwenteling. Het huidige Team Elevate p/b Home Solution Soenens gaat op in het geheel van Soudal-Quick.Step, de ploeg van manager Patrick Lefevere.

 1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 2. Dino Hotic met eerste hattrick ooit matchwinnaar voor Cercle Brugge in Gent: “Dit is van bij de U10 geleden”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Dino Hotic met eerste hattrick ooit matchwin­naar voor Cercle Brugge in Gent: “Dit is van bij de U10 geleden”

  Een oersaaie eerste en een sensationele tweede helft: AA Gent-Cercle Brugge was er eentje voor de geschiedenisboeken zondag in de Ghelamco Arena. Cercle Brugge verdubbelde quasi zijn doelpuntentotaal en het was Dino Hotic die met drie treffers de eerste zege onder de nieuwe T1 Miron Muslic gestalte gaf. “Ik kan hier alleen maar heel gelukkig mee zijn, maar graag wil ik toch de verdienste van Kevin Denkey onderstrepen”, wuifde de Bosniër de felicitaties weg.