TD Carlos Aviña (r.) met voorzitter Vincent Goemaere: “Dat er veel belangstelling voor een spits met het profiel en de statistieken dit seizoen van Iké Ugbo, is logisch. Het tegenovergestelde zou abnormaal zijn.”
Volledig scherm
TD Carlos Aviña (r.) met voorzitter Vincent Goemaere: “Dat er veel belangstelling voor een spits met het profiel en de statistieken dit seizoen van Iké Ugbo, is logisch. Het tegenovergestelde zou abnormaal zijn.” © BELGA

TD Carlos Aviña (Cercle Brugge) knoopt toekomstgesprekken aan: “Het worden drukke weken”

VOETBAL 1ANu Cercle Brugge zich vorige week verzekerde van een verlengd verblijf in de hoogste voetbalklasse, breken er voor technisch directeur Carlos Aviña Ibarrola (30) drukke tijden aan. Vanaf maandag start de Mexicaanse TD van de Vereniging de toekomstgesprekken op. Topschutter Iké Ugbo komt als eerste aan de beurt.

 1. Cristiano Marques (Halle-Gooik) bleef tijdens corona altijd in België: “Ik heb het hier naar mijn zin”
  Futsal eerste nationale

  Cristiano Marques (Hal­le-Gooi­k) bleef tijdens corona altijd in België: “Ik heb het hier naar mijn zin”

  De opeenvolgende lockdowns zorgden ervoor dat de futsalcompetitie vroegtijdig geannuleerd werd. Veel buitenlanders keerden terug naar hun land of kozen voor een uitleenbeurt in een land waar de competitie wel mocht doorgaan. Cristiano Marques – kortweg Cristiano – is een van de grote uitzonderingen. De Portugees (24) bleef de voorbije maanden in Vlaanderen.
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  3

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11 mei
 2. Hallucinant schandaal rond ‘spannendste 2 sportminuten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd
  Play
  Meer sport
  2

  Halluci­nant schandaal rond ‘spannend­ste 2 sportminu­ten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd

  11 mei