Carlos Aviña hield Daland en Hotic aan boord en haalde Siquet. “Niet evident in een markt die nooit competitiever was.”
Volledig scherm
Carlos Aviña hield Daland en Hotic aan boord en haalde Siquet. “Niet evident in een markt die nooit competitiever was.” © BELGA

TD Carlos Aviña (Cercle Brugge) kan positieve balans van wintermercato opmaken: “Competitieve markt”

voetbal jupiler pro leagueCercle Brugge begint op een achtste positie aan de laatste rechte lijn van de reguliere competitie. Bij het afsluiten van de wintermercato haalde het toptarget Hugo Siquet binnen en werd de bestaande kern enkel in de breedte ietwat uitgedund. TD Carlos Aviña blikt tevreden terug op het transfervenster.

  1. SK Londerzeel en trainer Stijn Geys pakken opnieuw scalp van topper Cappellen en zetten grote stap richting behoud: “Mijn spelers hebben gevochten als leeuwen”
    PREMIUM
    voetbal tweede nationale B

    SK Londerzeel en trainer Stijn Geys pakken opnieuw scalp van topper Cappellen en zetten grote stap richting behoud: “Mijn spelers hebben gevochten als leeuwen”

    SK Londerzeel pakte net als in de heenronde de overwinning tegen het huidige nummer drie Cappellen. Dit keer volstond een vroege klasseflits van Manuel om het verschil te maken. Een gevleide zege, dat gaf trainer Stijn Geys grif toe, maar wel eentje die voor een grote stap in een verlengd verblijf in tweede nationale zorgt.