De halve finalisten dubbel vrouwen 60 punten op TC Tip Top:  Joke Meheus en Julie Demerre (links) wonnen van Heleen Debehets en Kelly Degrande (rechts).
Volledig scherm
De halve finalisten dubbel vrouwen 60 punten op TC Tip Top: Joke Meheus en Julie Demerre (links) wonnen van Heleen Debehets en Kelly Degrande (rechts). © Bart Vandenbroucke

TC Tip Top opende de toernooidans aan de Westkust

TennisDe toernooibedrijvigheid aan de Westkust is opgestart. In het Oostduinkerkse TC Tip Top is men zondag aan de epiloog van het enkel- en dubbeltoernooi toe. Meteen de opener van de kusttoernooien, want deze zomer volgen nog de eveneens uiterst gezellige toernooien van TC l’Armorial in De Panne, TC Koksijde, TC Bachten de Kupe in Veurne en TC Issera in Nieuwpoort.

  1. T1 Wouter Hias (KVK Tienen) kijkt hoopvol vooruit naar competitie na bekerkater tegen Perwez: “Ik maak me gelukkig niet snel zorgen”

    T1 Wouter Hias (KVK Tienen) kijkt hoopvol vooruit naar competitie na bekerkater tegen Perwez: “Ik maak me gelukkig niet snel zorgen”

    De eerste wedstrijd met inzet in de Beker van België is uitgedraaid op een teleurstelling van formaat voor KVK Tienen. Want niemand die er echt mee rekening hield dat een eersteprovincialer als Perwez aan het langste eind zou trekken, al was het dan met het kleinste verschil (0-1). Gelukkig begint woensdag al de competitie, met de beloften van Charleroi als eerste tegenstander.