De 17-jarige Idriss Haddouch staat knap in de kwartfinale van het vijfsterrentoernooi van TC Mol. Voor een plaats bij de laatste vier treft hij Quin Verstegen.
Volledig scherm
De 17-jarige Idriss Haddouch staat knap in de kwartfinale van het vijfsterrentoernooi van TC Mol. Voor een plaats bij de laatste vier treft hij Quin Verstegen. © Borgerhoff

TC Mol presenteert opnieuw vijfsterrentennis én ledenaantal blijft maar stijgen

TennisDe absolute topeditie van vorig jaar zal wellicht nooit meer geëvenaard worden, maar het deelnemersveld dat referee Tim Valgaeren deze keer presenteert mag opnieuw gezien worden. TC Mol maakt zich klaar voor nog enkele dagen tennis van de bovenste plank. De club breidt trouwens stelselmatig de padel-accommodatie uit en telt het meeste leden van het Limburgse tennisgewest.

 1. Olsa Brakel maakt in dik kwartier 3-1-achterstand goed en bekert verder: “Maar het zal defensief beter moeten”
  Voetbal Tweede nationale A

  Olsa Brakel maakt in dik kwartier 3-1-achter­stand goed en bekert verder: “Maar het zal defensief beter moeten”

  Olsa Brakel en de beker, het blijft een magische combinatie. Op het veld van Zelzate kwam een vooral defensief laks geel-zwart op een dubbele achterstand. Zonder een uitmuntende doelman Otte had die kloof zelfs groter kunnen geweest zijn. Maar onder impuls van nieuwkomer Donovan Habbas, goed voor drie doelpunten en één assist, ging het herrezen Olsa op en over reeksgenoot Zelzate. Zaterdagavond wacht de lastige verplaatsing naar eerstenationaler Francs Borains.
 2. Oleksandr Drambaiev tracht oorlog in Oekraïne te vergeten bij Zulte Waregem: “Je gaat er mee slapen”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Oleksandr Drambaiev tracht oorlog in Oekraïne te vergeten bij Zulte Waregem: “Je gaat er mee slapen”

  Zowat dertig jaar na Vital Borkelmans loopt er opnieuw een ‘brommerke’ langs de linkerflank in het Regenboogstadion rond. Toen was dat bij SV Waregem, nu bij Zulte Waregem. Oleksandr Drambaiev kijkt niet op een kilometertje meer of minder, maar de 21-jarige Oekraïner is niet enkel een loopwonder. Dat bewees hij vorige vrijdag in Jan Breydel, waar hij het doelpunt scoorde dat Essevee een onverhoopt punt opleverde bij het bezoek aan Club Brugge. Een kennismaking.
 3. T1 Wouter Hias (KVK Tienen) kijkt hoopvol vooruit naar competitie na bekerkater tegen Perwez: “Ik maak me gelukkig niet snel zorgen”

  T1 Wouter Hias (KVK Tienen) kijkt hoopvol vooruit naar competitie na bekerkater tegen Perwez: “Ik maak me gelukkig niet snel zorgen”

  De eerste wedstrijd met inzet in de Beker van België is uitgedraaid op een teleurstelling van formaat voor KVK Tienen. Want niemand die er echt mee rekening hield dat een eersteprovincialer als Perwez aan het langste eind zou trekken, al was het dan met het kleinste verschil (0-1). Gelukkig begint woensdag al de competitie, met de beloften van Charleroi als eerste tegenstander.